top of page
goodsport_logo.jpg

NÄTVERKET

De lokala aktörerna är de som skall ha all beröm för dessa eldsjälars engagemang för barn och ungdomar. Goodsport hjälper att starta upp, förvalta, coacha och erbjuder ledarutbildningar för unga ledare. Under åren har Goodsport samarbetat med föreningar i Malmö, Uppsala, Jönköping, Linköping, och Nyköping. 

I nätverket utvecklar vi nya lösningar och möter utmaningarna tillsammans.

Nattfotboll Stockholm Tensta/Kista
Nattfotboll Stockholm Tensta/Kista

Nattfotboll bedrivs av Kista AIF.

press to zoom
Nattfotboll Karlstad
Nattfotboll Karlstad

Bedrivs av Karlstad BK.

press to zoom
Framsteget Sandviken.
Framsteget Sandviken.

Nattfotboll/dans startades 8:e april 2016 i samarbete med Kultur- och Fritidsenheten i Sandvikens Kommun, Svenska Kyrkan, Skandias Idéer för livet och Goodsport Foundation som bland annat stöttas av Kronprinsessparets Stiftelse.

press to zoom
Örebroandan
Örebroandan

Örebroandan bedriver spontanidrott under sen kvällstid på fredagar och lördagar. Vi ingår i ett riksomfattande projekt som går ut på att få ungdomar i rörelse och ge dem en meningsfull sysselsättning. Vår huvudmålgrupp är ungdomar från 13 till 25 år men alla är välkomna! Vi är en helt öppen verksamhet där du får vara precis som du är. Idrott förenar människor och sprider glädje och det är exakt det vi vill bidra med.

press to zoom
Växjö -Öster i samhället
Växjö -Öster i samhället

Öster i Samhället Östers IFs långsiktiga mål är att skapa en fotbollsförening för alla människor i samhället. Östers IF ska i sitt dagliga hållbarhetsarbete ansvara för att utbilda och fostra, inte bara fotbollsspelaren utan se till människan i sin helhet. Öster i Samhället ska genom olika värdeskapande fotbollsprojekt främja integration och kamratskap samtidigt som vi motverkar mobbning och utanförskap.

press to zoom
Helsingborg Zonen
Helsingborg Zonen

Helsingborgs Stad. Välkommen till Zonen – en yta där dina önskemål speglar aktiviteten varje lördag. Här erbjuder vi nya aktiviteter och möjligheter för dig att prova på saker som du aldrig har testat förut. Och det bästa av allt? Du har möjlighet att påverka kommande veckors aktiviteter.

press to zoom
Nattfotboll Stockholm Botkyrka
Nattfotboll Stockholm Botkyrka

Det första Nattfotbollsprojektet som startade 2006. Under 15 år har Nattfotbollen erbjudit kvällsaktiviteter och bland annat läxhjälp.

press to zoom
Mötesplats Västerort IFBP
Mötesplats Västerort IFBP

BPs roll i samhället Ett av BPs långsiktiga mål är att, med fotbollen som bas, vara en motor för integration och jämställdhet och därmed bidra till en positiv samhällsutveckling. Som Europas största fotbollsförening har vi ett ansvar och samtidigt stora möjligheter att leda utvecklingen och inspirera andra. Mötesplats Västerort med bas på Grimsta är en av våra plattformar för att bidra till jämställdhet, integration, förbättrad hälsa och att motverka olika typer av utanförskap.

press to zoom
Norrköping Tillsammans
Norrköping Tillsammans

Nattfotboll är en samhällsekonomiskt mycket värdefull verksamhet som bedrivs i Hageby, Marielund och Navestad. Verksamheten samlar många äldre ungdomar till fotbollsturneringar på fredags- och lördagskvällar. Föreningen engagerar många arbetslösa och studerande ungdomar som ledare. Dessa skaffar sig erfarenhet och rekryteras sedan till andra arbetsuppgifter i samhället, särskilt inom skolan. Extra stor nytta gör de i sin egen stadsdel.

press to zoom
bottom of page