Företag CSR

Stadium

Vårt ansvar Som en av Nordens största sportkedjor, har vi ett ansvar för att de produkter vi säljer är tillverkade under humana förhållanden och innehåller material som rimmar väl med ett hållbart samhälle. Eftersom vi är ett sportinriktat företag, är det lätt att dra paralleller med sportens värld: Vi vill hålla oss till reglerna och spela ett rent spel. Det kräver vi också av dem vi samarbetar med. Vår vision är att aktivera världen – idag och imorgon. Därför vill vi aktivt bidra till en mer hållbar värld. Genom att agera på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt sunt vis främjar vi en hälsosam livsstil idag och för kommande generationer. I denna strävan är några av våra övergripande värderingar kompassen för vårt arbete: Team Spirit: Vi spelar i samma lag - kunder, leverantörer och medarbetare. Bidrar vi alla tillsammans kan vi göra skillnad. Innovatio: Vi ska ständigt bli mer innovativa och förbättra produkter och processer ur ett hållbart perspektiv. Energy: Handling ger resultat, inte ord. Vår energi och handlingskraft är två av våra viktigaste resurser för att nå framgång.

Pema People

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Pema God Bemanning AB samarbetar med stiftelsen i projektet Jobbchansen för att motverka arbetslöshet bland ungdomar.
Rite invests in Swedish and Finnish companies within IT-services, Software as a Service, and e-commerce. Rite acts as an active investor aiming to transform and position early growth companies for expansion to the midmarket. With a well-proven value creation process and a consistent sector focus we can act as a catalyst in developing our portfolio companies towards its full potential.

Advice

Paradox

Rapid

Holmquistsign

Ernst & Young

Fiber Direkt
Fiber Direkt har som målsättning att leverera grunden till en effektiv IT-infrastruktur, det vill säga kommunikationslösningar med hög prestanda, tillgänglighet och säkerhet. Vi sponsrar ett antal organisationer som vi tycker gör en fantastisk insats för enskilda individer och samhället i stort. Vi ser till att leverera kostnadsfri fiber, IP trafik och ett allmänt IT-stöd.
Stockholm Meeting Selection AB
BOSÖN-SVENSK IDROTTS SAMLINGSPLATS Goodsport använder Stockholm Meeting Selection som samarbetspartner för träffarna i projektet Skolträffen i Stockholm. Bosön är beläget i vacker skärgårdsmiljö på norra Lidingö, 15 minuter från Stockholm city. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten, dagkonferenser och events i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar. Hotell och boende på Bosön BOENDE PÅ BOSÖN Vill ni ha mer än en dagkonferens i Stockholm? Bosön stoltserar med hela 340 bäddar i 121 moderna och nyrenoverade hotellrum. Här finns rum i tre olika kategorier; hotell, hotellägenheter och budgethotell.
Moderna försäkrningar
Vi på Moderna Försäkringar erbjuder dig attraktiva och topprankade försäkringar som till exempel barnförsäkring, bilförsäkring, hemförsäkring och villaförsäkring. Genom våra varumärken Atlantica, Bilsport & MC och Moderna Djurförsäkringar är vi även specialister inom båtförsäkring, MC-försäkring, hundförsäkring samt kattförsäkring. Samla alla dina försäkringar hos oss och du blir automatiskt bonuskund och kan få upp till 20 % rabatt på dina försäkringspremier.
Rahmqvistgruppen är specialister på allt som har med arbetsplatser, kontorsmaterial och dess användning att göra. Vi utvecklar smarta produkter som hjälper våra kunder att arbeta effektivare och hälsosammare. Varje dag besöker vi genom våra olika varumärken hundratals företag runt om i Europa och gör människors jobb lite enklare, tryggare och roligare.
Quesada Kapitalförvaltning
Quesada är en obunden finansiell aktör som berikar framtidsbyggares liv. Med framtidsbyggare menar vi alla personer, unga som erfarna, som bygger vår framtid och skapar välstånd för sig själva och andra. Vår ambition är att vara din moderna finansiella PT. Vår utgångspunkt är att pengar inte är ett mål i sig - utan ett medel för att berika ditt liv i alla dess skeden.